Argelato Türkiye

Antep Fıstığı

Anadolu fıstıklı çeşidimizi deneyen müşterilerimiz ‘sanki Anadolu fıstığı yiyorum’ yorumunu sıklıkla yapıyor.

Menşei
Tadım
Hasat zamanına göre Anadolu fıstığının kalitesi boz 1, boz 2 ve boz 3 gibi adlarla isimlendirilir. Boz 1 fıstık içi, erken hasat olup birinci kalitedir. Fıstık tam olgunlaşmadığından ve kabuğunun içerisini tam olarak doldurmadığından ağaçtan elde edilecek ürün miktarı az ve özeldir. Yeşil rengi, kendisine has rehası (aroması), tadı ve kokusu ile Antep fıstığının şahıdır.
İlk kırımındaki (Boz 1), aroması en yüksek olan kaliteli Anadolu fıstıklarını kullanıyoruz. Bundan dolayı Anadolu fıstıklı çeşidimizi deneyen müşterilerimiz 'sanki Anadolu fıstığı yiyorum' yorumunu sıklıkla yapıyor. Kremsi kıvamı ve sütle uyumuna bayılacağınız katkısız ve %100 fıstık kullanılarak üretilen Gelato çeşidimizde de mottomuz hep aynı: 'Kendi doğal renginde'

Besin Değeri

Enerji ve Besin Öğeleri
100g
1 Porsiyon (60g)
1 Porsiyon (60g) RA* (%)
Enerji (kJ / kcal)
899/215
539/129
6
Yağ (g)
7,8
4,7
7
Doymuş Yağ (g)
4,9
2,9
15
Karbonhidrat (g)
30,5
18,3
7
Şeker (g)
26,1
15,7
17
Diyet Lif (g)
0,4
0,2
1
Protein (g)
5,4
3,2
6
Tuz (g)
0,1
0,06
1

Alerjen Bilgisi

Benzer Ürünler

Bulunduğunuz kategoriye göre aşağıda alternatif ürünleri görmektesiniz.

Tuzlu Krokan Karamel

Tuzlu Krokan Karamel

Krokan Karamel

Krokan Karamel

Cevizli

Cevizli

Bal Badem

Bal Badem

Fındıklı

Fındıklı

Snickers

Snickers

Kinder Bueno

Kinder Bueno

Oreo

Oreo

Lotus Bisküvili

Lotus Bisküvili

Cheesecake

Cheesecake

Ursprung

Die Qualität der Pistazien aus der türkischen Region Gaziantep wird je nach Erntezeit als 1. Ernte, 2. Ernte und 3. Ernte kategorisiert. Die Frucht der ersten Ernte hat dabei die höchste Qualität. Die Erntemenge ist gering und speziell, da die Pistazie noch nicht voll ausgereift ist und die Schale nicht vollständig ausfüllt. Mit ihrer grünen Farbe, dem einzigartigen Aroma und ihrem Duft ist sie die Königin der Pistazien.

Şimdi Başvur

Şimdi Başvur