Çikolatalı Nane

Argelato ustalığının elinden geçen nane özü, süt ile dengelenen şeker ve yılların deneyimiyle kıvamı tam yerinde harika bir lezzet sunuyoruz.

Menşei
Tadım
Alerjenler

İyi bir naneli dondurma çok tatlı olmamalıdır. Ferahlatıcı etkisinin baskın gelmesi için şekeri az olmalı, baymamalıdır. Naneyi fazla kaçırmak ise dondurmayı naneli sakıza çevirme tehlikesini taşır. Yediğinizde acı naneden başka bir tat gelmez. Naneli dondurma, limonlu çeşitten sonra kıvamını tutturmanın en zor olduğu çeşitlerden biridir.

Argelato ustalığının elinden geçen nane özü, süt ile dengelenen şeker ve yılların deneyimiyle kıvamı tam yerinde harika bir lezzet sunuyoruz. Belçika çikolatası ile de bu lezzeti ikiye katlıyoruz. Damağınızı ve midenizi ferahlatan bu enfes tadı şimdi keşfedin.