Argelato Türkiye

Yoğurtlu Meyve

Yüksek oranda kalsiyum, protein ve probiyotik de içeren yoğurt, besleyici özelliği nedeniyle tüm dünyada en çok tüketilen besinlerin başında geliyor.
Menşei
Tadım
İlk kez yoğurdun Orta Asya Türkleri tarafından hazırlandığı düşünülüyor. Tüm dünyaya yayılan bu lezzet birçok dile Türkçe ‘deki gibi “yoğurt” olarak geçen kelimenin tarihi ise 17. yüzyıla dek uzanıyor. Yüksek oranda kalsiyum, protein ve probiyotik de içeren yoğurt, besleyici özelliği nedeniyle tüm dünyada en çok tüketilen besinlerin başında geliyor.
İlk kez yoğurdun Orta Asya Türkleri tarafından hazırlandığı düşünülüyor. Tüm dünyaya yayılan bu lezzet birçok dile Türkçe ‘deki gibi “yoğurt” olarak geçen kelimenin tarihi ise 17. yüzyıla dek uzanıyor. Yüksek oranda kalsiyum, protein ve probiyotik de içeren yoğurt, besleyici özelliği nedeniyle tüm dünyada en çok tüketilen besinlerin başında geliyor.

Besin Değeri

Enerji ve Besin Öğeleri
100g
1 Porsiyon (60g)
1 Porsiyon (60g) RA* (%)
Enerji (kJ / kcal)
899/215
539/129
6
Yağ (g)
7,8
4,7
7
Doymuş Yağ (g)
4,9
2,9
15
Karbonhidrat (g)
30,5
18,3
7
Şeker (g)
26,1
15,7
17
Diyet Lif (g)
0,4
0,2
1
Protein (g)
5,4
3,2
6
Tuz (g)
0,1
0,06
1

Alerjen Bilgisi

Benzer Ürünler

Bulunduğunuz kategoriye göre aşağıda alternatif ürünleri görmektesiniz.

Tuzlu Krokan Karamel

Tuzlu Krokan Karamel

Krokan Karamel

Krokan Karamel

Cevizli

Cevizli

Bal Badem

Bal Badem

Fındıklı

Fındıklı

Snickers

Snickers

Kinder Bueno

Kinder Bueno

Oreo

Oreo

Lotus Bisküvili

Lotus Bisküvili

Cheesecake

Cheesecake

Ursprung

Die Qualität der Pistazien aus der türkischen Region Gaziantep wird je nach Erntezeit als 1. Ernte, 2. Ernte und 3. Ernte kategorisiert. Die Frucht der ersten Ernte hat dabei die höchste Qualität. Die Erntemenge ist gering und speziell, da die Pistazie noch nicht voll ausgereift ist und die Schale nicht vollständig ausfüllt. Mit ihrer grünen Farbe, dem einzigartigen Aroma und ihrem Duft ist sie die Königin der Pistazien.

Şimdi Başvur

Şimdi Başvur