Argelato Türkiye

Karamel

Bu lezzet, karamelin yoğun aroması eşliğinde damağınızda iz bırakacak.
Menşei
Tadım
Son tartışmalarla birlikte karamelin, 17. yüzyılda kremanın tesadüfen yanmasıyla ortaya çıktığına karar verilmiş olsa da bir şekilde yemek literatürüne kazandırılmış en temel ve enfes soslardan biridir. İçerisine karıştığı diğer lezzetlere boyut atlattırır.
Pancar şekerinin karamel gibi damak çatlatan bir lezzete dönüşmesi ne kadar büyüleyici öyle değil mi? Bu enfes lezzetin karamele dönüşmesinden sonra Argelato'nun doğal süt ile hazırladığı özel formülüyle harmanlanıyor. Bu lezzet, karamelin yoğun aroması eşliğinde damağınızda iz bırakacak.

Besin Değeri

Enerji ve Besin Öğeleri
100g
1 Porsiyon (60g)
1 Porsiyon (60g) RA* (%)
Enerji (kJ / kcal)
899/215
539/129
6
Yağ (g)
7,8
4,7
7
Doymuş Yağ (g)
4,9
2,9
15
Karbonhidrat (g)
30,5
18,3
7
Şeker (g)
26,1
15,7
17
Diyet Lif (g)
0,4
0,2
1
Protein (g)
5,4
3,2
6
Tuz (g)
0,1
0,06
1

Alerjen Bilgisi

Benzer Ürünler

Bulunduğunuz kategoriye göre aşağıda alternatif ürünleri görmektesiniz.

Tuzlu Krokan Karamel

Tuzlu Krokan Karamel

Krokan Karamel

Krokan Karamel

Cevizli

Cevizli

Bal Badem

Bal Badem

Fındıklı

Fındıklı

Snickers

Snickers

Kinder Bueno

Kinder Bueno

Oreo

Oreo

Lotus Bisküvili

Lotus Bisküvili

Cheesecake

Cheesecake

Ursprung

Die Qualität der Pistazien aus der türkischen Region Gaziantep wird je nach Erntezeit als 1. Ernte, 2. Ernte und 3. Ernte kategorisiert. Die Frucht der ersten Ernte hat dabei die höchste Qualität. Die Erntemenge ist gering und speziell, da die Pistazie noch nicht voll ausgereift ist und die Schale nicht vollständig ausfüllt. Mit ihrer grünen Farbe, dem einzigartigen Aroma und ihrem Duft ist sie die Königin der Pistazien.

Şimdi Başvur

Şimdi Başvur