Argelato Türkiye | Toplan Dondurma

Fındıklı

%100 fındık kullanarak ürettiğimiz çeşidimiz oldukça doğal.
Menşei
Tadım
Tescilli coğrafi işaret alan Giresun fındığı, diğer fındık çeşitlerinden farklıdır. Yağlı olmasından dolayı kendine özgü tat ve lezzeti, çiğ veya kavrulup yendiğinde damakta bıraktığı aroması diğer fındık çeşitlerinden ayrılır. Haziran ve temmuz aylarında oransal nem %60'ın altına düşmediği, taban suyu yüksek olmayan, bitki besin elementlerince zengin tınlı-humuslu ve pH'ı 5-7 arasında olan topraklarda yetişir.
Giresun fındıklarını kullanarak üretiyoruz. Orijinal fındığı püre haline getirip süt ile harmanlıyoruz. %100 fındık kullanarak ürettiğimiz çeşidimiz oldukça doğal. Sağlığa olan faydalarını da saymakla bitiremeyeceğimiz fındığın, bir lokmada bitirilebilecek Gelato lezzeti tabii ki Argelato'da!

Besin Değeri

Enerji ve Besin Öğeleri
100g
1 Porsiyon (60g)
1 Porsiyon (60g) RA* (%)
Enerji (kJ / kcal)
899/215
539/129
6
Yağ (g)
7,8
4,7
7
Doymuş Yağ (g)
4,9
2,9
15
Karbonhidrat (g)
30,5
18,3
7
Şeker (g)
26,1
15,7
17
Diyet Lif (g)
0,4
0,2
1
Protein (g)
5,4
3,2
6
Tuz (g)
0,1
0,06
1

Alerjen Bilgisi

Benzer Ürünler

Bulunduğunuz kategoriye göre aşağıda alternatif ürünleri görmektesiniz.

Tuzlu Krokan Karamel

Tuzlu Krokan Karamel

Krokan Karamel

Krokan Karamel

Cevizli

Cevizli

Bal Badem

Bal Badem

Fındıklı

Fındıklı

Snickers

Snickers

Kinder Bueno

Kinder Bueno

Oreo

Oreo

Lotus Bisküvili

Lotus Bisküvili

Cheesecake

Cheesecake

Ursprung

Die Qualität der Pistazien aus der türkischen Region Gaziantep wird je nach Erntezeit als 1. Ernte, 2. Ernte und 3. Ernte kategorisiert. Die Frucht der ersten Ernte hat dabei die höchste Qualität. Die Erntemenge ist gering und speziell, da die Pistazie noch nicht voll ausgereift ist und die Schale nicht vollständig ausfüllt. Mit ihrer grünen Farbe, dem einzigartigen Aroma und ihrem Duft ist sie die Königin der Pistazien.

Şimdi Başvur

Şimdi Başvur