Argelato Türkiye | Toplan Dondurma

Fındıklı Çikolata

Giresun fındıkları ve Belçika çikolatası birleşiminden ortaya çıkan enfes lezzetine bayılacaksınız.
Menşei
Tadım
Tescilli çoğrafi işaret alan Giresun fındığı, diğer fındık çeşitlerinden farklıdır. Yağlı olmasından dolayı kendine özgü tat ve lezzeti, çiğ veya kavrulup yendiğinde damakta bıraktığı aroması ile diğer fındık çeşitlerinden ayrılır. Ayrıca Argelato, kullandığı kaliteli Belçika çikolatası ile de fındığın lezzetine lezzet katar
Giresun fındıkları ve Belçika çikolatası kullanarak üretiyoruz. Orijinal fındığı püre haline getirip Belçika çikolatası ve süt ile harmanlıyoruz. %100 fındık kullanarak ürettiğimiz çeşidimiz oldukça doğal. Sağlığa olan faydalarını da saymakla bitiremeyeceğimiz çikolatalı fındığın, bir lokmada bitirilebilecek Gelato lezzeti tabii ki Argelato'da!

Besin Değeri

Enerji ve Besin Öğeleri
100g
1 Porsiyon (60g)
1 Porsiyon (60g) RA* (%)
Enerji (kJ / kcal)
899/215
539/129
6
Yağ (g)
7,8
4,7
7
Doymuş Yağ (g)
4,9
2,9
15
Karbonhidrat (g)
30,5
18,3
7
Şeker (g)
26,1
15,7
17
Diyet Lif (g)
0,4
0,2
1
Protein (g)
5,4
3,2
6
Tuz (g)
0,1
0,06
1

Alerjen Bilgisi

Benzer Ürünler

Bulunduğunuz kategoriye göre aşağıda alternatif ürünleri görmektesiniz.

Tuzlu Krokan Karamel

Tuzlu Krokan Karamel

Krokan Karamel

Krokan Karamel

Cevizli

Cevizli

Bal Badem

Bal Badem

Fındıklı

Fındıklı

Snickers

Snickers

Kinder Bueno

Kinder Bueno

Oreo

Oreo

Lotus Bisküvili

Lotus Bisküvili

Cheesecake

Cheesecake

Ursprung

Die Qualität der Pistazien aus der türkischen Region Gaziantep wird je nach Erntezeit als 1. Ernte, 2. Ernte und 3. Ernte kategorisiert. Die Frucht der ersten Ernte hat dabei die höchste Qualität. Die Erntemenge ist gering und speziell, da die Pistazie noch nicht voll ausgereift ist und die Schale nicht vollständig ausfüllt. Mit ihrer grünen Farbe, dem einzigartigen Aroma und ihrem Duft ist sie die Königin der Pistazien.

Şimdi Başvur

Şimdi Başvur