Argelato Türkiye | Toplan Dondurma

Çikolatalı Nane

Argelato ustalığının elinden geçen nane özü, süt ile dengelenen şeker ve yılların deneyimiyle kıvamı tam yerinde harika bir lezzet sunuyoruz.
Menşei
Tadım
İyi bir naneli dondurma çok tatlı olmamalıdır. Ferahlatıcı etkisinin baskın gelmesi için şekeri az olmalı, baymamalıdır. Naneyi fazla kaçırmak ise dondurmayı naneli sakıza çevirme tehlikesini taşır. Yediğinizde acı naneden başka bir tat gelmez. Naneli dondurma, limonlu çeşitten sonra kıvamını tutturmanın en zor olduğu çeşitlerden biridir.

Argelato ustalığının elinden geçen nane özü, süt ile dengelenen şeker ve yılların deneyimiyle kıvamı tam yerinde harika bir lezzet sunuyoruz. Belçika çikolatası ile de bu lezzeti ikiye katlıyoruz. Damağınızı ve midenizi ferahlatan bu enfes tadı şimdi keşfedin.

Besin Değeri

Enerji ve Besin Öğeleri
100g
1 Porsiyon (60g)
1 Porsiyon (60g) RA* (%)
Enerji (kJ / kcal)
899/215
539/129
6
Yağ (g)
7,8
4,7
7
Doymuş Yağ (g)
4,9
2,9
15
Karbonhidrat (g)
30,5
18,3
7
Şeker (g)
26,1
15,7
17
Diyet Lif (g)
0,4
0,2
1
Protein (g)
5,4
3,2
6
Tuz (g)
0,1
0,06
1

Alerjen Bilgisi

Benzer Ürünler

Bulunduğunuz kategoriye göre aşağıda alternatif ürünleri görmektesiniz.

Tuzlu Krokan Karamel

Tuzlu Krokan Karamel

Krokan Karamel

Krokan Karamel

Cevizli

Cevizli

Bal Badem

Bal Badem

Fındıklı

Fındıklı

Snickers

Snickers

Kinder Bueno

Kinder Bueno

Oreo

Oreo

Lotus Bisküvili

Lotus Bisküvili

Cheesecake

Cheesecake

Ursprung

Die Qualität der Pistazien aus der türkischen Region Gaziantep wird je nach Erntezeit als 1. Ernte, 2. Ernte und 3. Ernte kategorisiert. Die Frucht der ersten Ernte hat dabei die höchste Qualität. Die Erntemenge ist gering und speziell, da die Pistazie noch nicht voll ausgereift ist und die Schale nicht vollständig ausfüllt. Mit ihrer grünen Farbe, dem einzigartigen Aroma und ihrem Duft ist sie die Königin der Pistazien.

Şimdi Başvur

Şimdi Başvur