Argelato Türkiye

Çikolatalı Muzlu

Muz, tropik meyvelerin içinde dünyada en çok yetiştirilen meyvedir.
Menşei
Tadım
Muz, tropik meyvelerin içinde dünyada en çok yetiştirilen meyvedir. İçerisindeki vitamin ve mineraller açısından da oldukça zengindir. Süt ile birlikte tüketildiğinde kan şekerini yavaş yükseltir ve tokluk sağlar. Diyet içinde idealdir. Ayrıca muz, çikolata ile birlikte tüketilen en favori ikili lezzetler arasında ilk sıralarda yer alır.
Orijinal muzu doğal sütün içerisinde bir güzel harmanlıyor, %100 doğal, katkısız ve koruyucu içermeyen enfes bir lezzete dönüştürüyoruz. Üzerine gezdirdiğimiz Belçika çikolatası ile de lezzetini taçlandırıyoruz. Birçok kişinin favorisi Muzlu Gelato'yu sen de keşfet!

Besin Değeri

Enerji ve Besin Öğeleri
100g
1 Porsiyon (60g)
1 Porsiyon (60g) RA* (%)
Enerji (kJ / kcal)
899/215
539/129
6
Yağ (g)
7,8
4,7
7
Doymuş Yağ (g)
4,9
2,9
15
Karbonhidrat (g)
30,5
18,3
7
Şeker (g)
26,1
15,7
17
Diyet Lif (g)
0,4
0,2
1
Protein (g)
5,4
3,2
6
Tuz (g)
0,1
0,06
1

Alerjen Bilgisi

Benzer Ürünler

Bulunduğunuz kategoriye göre aşağıda alternatif ürünleri görmektesiniz.

Tuzlu Krokan Karamel

Tuzlu Krokan Karamel

Krokan Karamel

Krokan Karamel

Cevizli

Cevizli

Bal Badem

Bal Badem

Fındıklı

Fındıklı

Snickers

Snickers

Kinder Bueno

Kinder Bueno

Oreo

Oreo

Lotus Bisküvili

Lotus Bisküvili

Cheesecake

Cheesecake

Ursprung

Die Qualität der Pistazien aus der türkischen Region Gaziantep wird je nach Erntezeit als 1. Ernte, 2. Ernte und 3. Ernte kategorisiert. Die Frucht der ersten Ernte hat dabei die höchste Qualität. Die Erntemenge ist gering und speziell, da die Pistazie noch nicht voll ausgereift ist und die Schale nicht vollständig ausfüllt. Mit ihrer grünen Farbe, dem einzigartigen Aroma und ihrem Duft ist sie die Königin der Pistazien.

Şimdi Başvur

Şimdi Başvur