Argelato Türkiye

Fındıklı Çikolata

Giresun fındıkları ve Belçika çikolatası birleşiminden ortaya çıkan enfes lezzetine bayılacaksınız.

Menşei
Tadım
Alerjenler

Tescilli çoğrafi işaret alan Giresun fındığı, diğer fındık çeşitlerinden farklıdır. Yağlı olmasından dolayı kendine özgü tat ve lezzeti, çiğ veya kavrulup yendiğinde damakta bıraktığı aroması ile diğer fındık çeşitlerinden ayrılır. Ayrıca Argelato, kullandığı kaliteli Belçika çikolatası ile de fındığın lezzetine lezzet katar

Giresun fındıkları ve Belçika çikolatası kullanarak üretiyoruz. Orijinal fındığı püre haline getirip Belçika çikolatası ve süt ile harmanlıyoruz. %100 fındık kullanarak ürettiğimiz çeşidimiz oldukça doğal. Sağlığa olan faydalarını da saymakla bitiremeyeceğimiz çikolatalı fındığın, bir lokmada bitirilebilecek Gelato lezzeti tabii ki Argelato'da!